Lokanta usulü çoban salata tarifini uygulamak istiyorum ama malzemeleri nasıl hazırlamam gerektiği konusunda emin değilim. Domatesleri ve salatalıkları küp küp doğramak yeterli mi, yoksa başka bir şey yapmam gerekiyor mu? Kırmızı soğanı suyun içinde bekletmek gerçekten acılığını alıyor mu? Taze maydanozu serpiştirirken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Salatanın lezzetinin oturması için bekletme süresi yeterli mi? Servis önerileri de oldukça dikkat çekici, özellikle nar ekşisi eklemek hoşuma gitti. Ama bu salatanın yanında başka hangi yemekleri sunabilirim?
Lokanta usulü çoban salata tarifini uygulamak istiyorum ama malzemeleri nasıl hazırlamam gerektiği konusunda emin değilim. Domatesleri ve salatalıkları küp küp doğramak yeterli mi, yoksa başka bir şey yapmam gerekiyor mu? Kırmızı soğanı suyun içinde bekletmek gerçekten acılığını alıyor mu? Taze maydanozu serpiştirirken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Salatanın lezzetinin oturması için bekletme süresi yeterli mi? Servis önerileri de oldukça dikkat çekici, özellikle nar ekşisi eklemek hoşuma gitti. Ama bu salatanın yanında başka hangi yemekleri sunabilirim?
Cevap yaz