Bu tarifleri denemek harika bir fikir! Özellikle Rus salatasının içindeki sebzelerin hem renk hem de lezzet açısından ne kadar zenginleştirici olduğunu düşündüm. Havuç ve patatesin doğru şekilde haşlanması önemli bir nokta gibi görünüyor, peki sizce, haşlama süresi ile ilgili bir ipucu paylaşabilir misiniz? Ayrıca, garnitürlü makarnanın zeytinyağı ve baharatlarla zenginleştirilmesi de güzel, parmesan peyniri eklemenin lezzetini daha da artırdığını düşünüyorum. Sık sık misafir ağırlarken bu iki tarifi nasıl sunmayı planlıyorsunuz?
Bu tarifleri denemek harika bir fikir! Özellikle Rus salatasının içindeki sebzelerin hem renk hem de lezzet açısından ne kadar zenginleştirici olduğunu düşündüm. Havuç ve patatesin doğru şekilde haşlanması önemli bir nokta gibi görünüyor, peki sizce, haşlama süresi ile ilgili bir ipucu paylaşabilir misiniz? Ayrıca, garnitürlü makarnanın zeytinyağı ve baharatlarla zenginleştirilmesi de güzel, parmesan peyniri eklemenin lezzetini daha da artırdığını düşünüyorum. Sık sık misafir ağırlarken bu iki tarifi nasıl sunmayı planlıyorsunuz?
Cevap yaz