Amerikan salatasının tarifinde sebzelerin haşlanması gerektiği belirtilmiş. Patates ve havuç haşlanırken nasıl bir kıvamda olması gerektiğine dair bir öneri var mı? Özellikle havuçların hafif diri kalması gerektiği vurgulanmış, bunun sebebi nedir? Ayrıca sosun hazırlanmasında mayonez ve yoğurt karışımının oranı damak zevkine göre ayarlanabilir denmiş, peki bu karışımın lezzetini etkileyen başka faktörler var mı?
Amerikan salatasının tarifinde sebzelerin haşlanması gerektiği belirtilmiş. Patates ve havuç haşlanırken nasıl bir kıvamda olması gerektiğine dair bir öneri var mı? Özellikle havuçların hafif diri kalması gerektiği vurgulanmış, bunun sebebi nedir? Ayrıca sosun hazırlanmasında mayonez ve yoğurt karışımının oranı damak zevkine göre ayarlanabilir denmiş, peki bu karışımın lezzetini etkileyen başka faktörler var mı?
Cevap yaz