Salata yaparken hangi yeşillikleri tercih ettiğinizi merak ediyorum. Marul çeşitleri, rokayı ve ıspanak gibi besin değeri yüksek yeşillikleri kullanmayı mı tercih ediyorsunuz? Özellikle roka gibi farklı tatlar eklemek, salatanıza karakter katıyor mu? Ayrıca nane ve maydanoz gibi aromatik otları da kullanıyor musunuz? Bu yeşilliklerin sağlığa olan faydaları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Salata yaparken hangi yeşillikleri tercih ettiğinizi merak ediyorum. Marul çeşitleri, rokayı ve ıspanak gibi besin değeri yüksek yeşillikleri kullanmayı mı tercih ediyorsunuz? Özellikle roka gibi farklı tatlar eklemek, salatanıza karakter katıyor mu? Ayrıca nane ve maydanoz gibi aromatik otları da kullanıyor musunuz? Bu yeşilliklerin sağlığa olan faydaları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz